online
gsb
tsf logo 2015
banner isbanknew
MEKTEBIM LOGO
istanbultsflogo
Bahçelievler Belediyesi
kartal-belediyesi-logo
beylikduzu bel logos
sancaktepe-belediyesi-logo
Satrançla Büyüyorum Semineri Büyük İlgi Gördü
DSCN0320DSCN0897
Spor Toto Spor teşkilatının sponsorluğunda Satrançla Büyüyorum Derneği tarafından başlatılan ve Türkiye'de 14 ilde pilot uygulaması yapılan, anaokullarında ve anasınıflarında satranç sporunu sevdirme, küçüklerle tanıştırma, geliştirme amaçlı düzenlenen seminerler ilimizde de başladı.
İstanbul genelinde yer alan MEB`e bağlı devlet okullarının ana sınıfları ile bağımsız anaokullarının öğretmenlerinin katıldığı Satrançla Büyüyorum seminerleri 29 ve 30 Ekim 2015 tarihlerinde Bahçelievler Siyavuşpaşa Spor Kompleksinde gerçekleşti. İlimiz proje koordinatörü Mine Yılmaz'ın başkanlığında farklı iki grubun eğitimleri birinci gün FI Menderes Sargın ve NA Çetin Akca tarfından yapıldı. İkinci gün yapılan seminerde Beyhan Somalı, Adnan Yalçın, NA Çetin Akca, Turgay Ülker tarafından eğitimler verildi. Seminerler çok verimli geçti. Okullara satranç takımları ve eğitim panosu ile birlikte boyama kitapları hediye edildi. Anasınıflarında yapılabilecek etkinlikler, dünyada ve ülkemizde satranç, satranç öğretim yöntem ve teknikleri, ilgili materyaller hakkında çok yararlı bilgiler verildi. Seminerler hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi. Seminerlerden fotoğraflar haberin devamında yayımlanmıştır..
                                                                             FOTO GALERİ   
DSCN0270
DSCN0320 FI Menderes Sargın eğitmenliğinde seminer 29 Ekim 2015 Perşembe günü düzenlendi. Çetin Akca ve il proje koordinatörü Mine Yılmaz paylaşımlarda bulundu.

DSCN0309                                                   İl Temsilcisi Rıza Öney seminere katılanlara projeyle ilgili bilgilendirme yaptı.

DSCN0893
                                         Seminerin ikinci günü Beyhan Somalı, Adnan Yalçın ve Turgay Ülker eğitmenliğinde yapıldı.

DSCN0895                                                                      Seminerler hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

DSCN0897
 
Turkish Chess Federation © 2012